Zoeken naar reageer met

Uw zoekactie voor reageer met leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19cmXL 38 jaar Antwerpen - Herentals
Xl voor soft ruk date gezocht en geboden.
Je bent slank of normaal gebouwd en hebt een mooie rechte lul? Dan wil ik jou penis stijf zetten, kloppend hard maken tot je spuit. Ik ben zelf hetero maar kik wel op grote stijve pikken zoals die van mij op de foto's. Date doen we beiden naakt. Bij voorkeur ontvang je, anders buitendate. Reageer met foto van pik voor de klik. Tot snel.  

Xl voor soft ruk date gezocht en geboden.
Bi xx 45 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
Geile date
Welke top/versa kan ontvangen voor een geile date in de regio Leuven, Aarschot,Tienen . Je bent niet te oud tot ongeveer 45, goed geschapen, intiem geschoren, discreet en hygiënisch. Veel kan niets moet . Ik ben 45, 186,86 ,16.Reageer met stats en liefst foto (anoniem) en wat je graag zou willen doen.  
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
zoek echt grote pik en ballen voor vandaag.
Is er nu echt niemand in Vlaanderen die een grote pik en ballen heeft?? En ze langdurig laat verwennen met happy end. Masseren likken strelen zuigen en pijpen mag wederzijds. Ik ontvang je discreet, alle leeftijden en zeker ouder man maar GROOT geschapen 18+. Ik ben 65/180/78.18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed aub. Stuur juiste email adres mee. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Eerlijke advertentie hier.  

zoek echt grote pik en ballen voor vandaag.
vriend159 55 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Tot 13 u wie komt me rukken, pijpen, neuken of melken
Mijn ballen staan hard van het zaad. Ik moet dringend gemolken, gepijpt off gerukt worden. Hardhandig mag. Ik sta op discretie en hygiene en reageer enkel op mails met stats of pic. In ruil lazt ik jou hevig spuiten. Tot dan?  

Tot 13 u wie komt me rukken, pijpen, neuken of melken
Eric 69 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Pijpdate
Hallo ik ben van Ingelmunster kan discreet ontv hygiëne zeer verzorgd geschoren nt roker poppers vd liefhebbers ik reageer niet op hi hallo met een met profiel krijgt antw en u wensen hoop u vandaag te mogen ontvangen Mvg E  

Pijpdate
POEPIE 61 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Mijn kontje snakt om een piemel
Welke groot geschapen nette man wil eens goed gepijpt worden en nadien bereden ...tot ie een explosie van genot ondervind ! Ik reageer juist op personen die me een foto sturen van hun piemel ...daar ik zo kan controleren als ie groot genoeg is ...want klein komt er bij mij niet in ! Liefst dan ook geschoren aan je sigaartje ...ik heb niet graag haarin mijn mond ..  
Ralph 45 jaar Limburg - Genk
Echte Top gezocht
Ik ben op zoek voor vandaag 13 mei naar een geile top die mij wil neuken i.p.v. dat ik de dildo moet gebruiken. Ik kan enkel verplaatsen en niet ontvangen. Sta voor veel open dus ken je nog iemand die mee wil doen zeg ik zeker geen nee. Reageer alleen als je echt wil afspreken en dan is er veel mogelijk  

Echte Top gezocht
Gin 57 jaar Antwerpen - Bornem
Wie zin
Wie heeft zin veel mag en kan ,ik kan bij ik ontvangen ,reageer met volledige status  
Sucksletjes 52 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Zaadpalen gezocht
Deze twee zuigteefjes 45 182 95 en 57 178 88 zoeken leuke vlotte mannen met een lekkere lul die graag mondeling verwend worden. Indien het klikt en we meerdere malen afspreken laat ik me misschien ook in mijn kontje nemen. Waar zitten hier die altijd geile mannen? Wij kunnen ontvangen regio Lebbeke. Reageer met stats en foto aub.  
frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
lekker seksen
Goede morgen, ik geile bi man, discreet, geschoren, gbbs en hou van nette propere mensen. Zoek lekkere wederzijdse verwen date, waarbij veel kan pijpen, rimmen, tongen, neuken, vingeren, masseren.............. afijn alles wat het leven mooi maakt. Ik 184/89 normaal geschapen, en verplaats. Ook zin? reageer met stats wat je wil en waar je ontvangt. Met meerdere is ook zeker geen probleem. Op flauwe kul moet je geen reactie verwachten, ben serieus verwacht dit ook.xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10